Disney-filmen Trassel – tävla om filmer och stekpanna!

combo.jpg

Annons

Annons

©Disney.

Den 8 juni kommer Trassel på Blu-ray och DVD.

Trassel är en ny, fantasifull tolkning av en av de mest hårresande äventyrssagor som någonsin berättats.

Ni har två olka möjligheter för att vinna filmen!

 

 

Trassel är en ny, fantasifull tolkning av en av de mest hårresande äventyrssagor som någonsin berättats. I Disneys version av Rapunzel gömmer sig kungarikets mest eftersökte – och charmigaste – tjuv i ett mystiskt torn. Där träffar han Rapunzel, en vacker slagfärdig tonåring med otroliga superkrafter i sitt 20 meter långa, gyllene hår. Tillsammans ger sig det omaka paret ut på en fartfylld resa med oväntade hjältar, skratt och spännande äventyr.

combo.jpg

   ©Disney.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klicka här för mer info från CD-on.

Nu har vi två nya tävlingar! Den första kräver lite mer arrangemang men då är även vinsten till ett högre värde. Tävling två är som vanligt en enkel utlottning.

Tävlingen nr 1 

Har du Sveriges trassligaste eller längsta hår eller kanske den knasigaste/häftigaste frisyren? Eller känner du den personen? Då har du chansen att vinna en stekpanna från OBH Nordica + ett Combopack med filmen Trassel på Blu-ray och DVD!

Tävlingen gör du genom att skicka in ett foto på dig själv eller någon närstående (som du har tillstånd från) som du anser har Sveriges trassligaste, längsta eller knasigaste frisyr. 

För att ladda upp bilder direkt krävs att du är medlem på BarnTotal.se. Om du av någon anledning inte vill bli medlem men ändå vill vara med i tävlingen så kan du mejla oss bilden/bilderna så laddar vi upp den åt dig.

Ladda upp bilden här

En vinnare kommer utses av en redaktionen under början av juli 2011. Vinnaren belönas med filmen Trassel i combo-pack (DVD/Blu-ray) samt en stekpanna från OBH Nordica. Tävlingen pågår till den 30 juni 2011

Utlottning

Vi lottar ut 4 st. Combopack med Trassel på Disney DVD/Blu-ray 

Tävlingen pågår till och med 30 juni 2011. Vinnarna presenteras här på BarnTotal.se inom 2 dagar därpå. Observera att vi enbart skickar vinster inom Sverige och att vinnaren betalar ev. vinstskatt. Vi förmedlar inte dina kontaktuppgifter till tredje part.

  {philaform 3}

 

Annons

Annons