Tävling: Få möjlighet att lyssna till fostrets hjärtslag hemma – när du vill

Clearblue prenatal ultraljudsmonitor::cck::114::/cck::
::introtext::

Annons

Annons

Med hjälp av dopperteknik kan du lyssna på ditt ofödda barns ljud precis när du vill. Nu har 4 personer chansen att vinna varsin!

::/introtext::
::fulltext::

Clearblue har ett helhetssortiment när det kommer till produkter för gravida eller kvinnor som försöker bli gravida. I deras utbud hittar du allt från rena graviditetstest och ägglossningstest till mer avancerade produkter så som Clearblue Advanced fertilitetsmonitor som mäter två hormon och dessutom lär sig din menstruationscykel.

Men i denna tävlingen har vi valt att fokusera på dig som redan är gravid. 4 personer kommer att få hem varsin Clearblue Prenatal Ultraljudsmonitor. Med den kan du till exempel lyssna till ditt foster när det hickar, eller spela in och dela dess hjärtslag med dina vänner och bekanta. Enheten fungerar från det att fostret är 16 veckor.

”Clearblue Prenatal ultraljudsmonitor är en Doppler ultraljudsenhet som använder reflekterade ljudvågor för att fånga upp ljudet av ditt barns hjärtslag. En liten, handhållen omvandlare som hålls mot mammans mage fångar upp ljudet av barnets hjärtljud och förstärker det så att man kan lyssna på ljudet i de medföljande hörlurarna.”

Så här tävlar du

För att vara med och tävla om en Clearblue Prenatal Ultraljudsmonitor gör du följande.

1. Skriv ett blogginlägg på din blogg (eller skapa en blogg hos oss och skriv där). I blogginlägget länkar du till din favoritartikel hos oss och motiverar med ett par meningar varför du tycker att just den är så bra.

2. Skicka ett mejl till oss där du bifogar en länk till ditt blogginlägg. Mejlet skickar du till tavling@barntotal.se.

Sedan är du med och tävlar om en monitor!

Gilla gärna och dela tävlingen på Facebook!

Tävlingen pågår till och med 5 april. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

::/fulltext:: ::cck::114::/cck::

Annons

Annons