15 Julklappstips

Julklappstips barn
Vet du inte vad du ska köpa till ungarna i år? Vi ger 15 tips för barn i olika åldrar.
Barn 0-6 år
Lära gå vagn från 299:-
En klassisk lära-gå-vagn från BRIO, så ditt barn kan träna sin framfart bland husdjur och inredning medan du får motion! En win-win för både förälder och barn.
Happy Baby Pop-up Med Bondgårdsdjur 199:-
Pop-up leksak med 4 roliga djur från bondgården. En bra aktivitetsleksak för de mindre barnen. Kan ge dig 2 minuter i lugn och ro på toaletten om du har tur.
play-doh
Play-Doh Leklera från 60:-
Ett roligt sätt att leka med färg, form och skapande. Finns i många olika färger och utföranden. Kanske t.o.m något för mamma och pappa.
LEGO Duplo Lekhus 699:-
Skojigt leksakshus från Lego Duplo där man kan bygga sitt drömhus. Man kan till och med byta tapeter! Kan även passa en inredningsintresserad mamma när barnet somnat för natten.
Lundby Dockskåp från 499:-
Med detta dockskåp kan barnet använda sin fantasi att skapa sin egen drömvärld. Bygg till eller möblera om. (Möbler och accessoarer köpes separat)
Junior 6-12
Kurio, Kids Tablet 7S från 799 :-
En tablet för barn som innehåller massor av förinstallerade appar. En stötsäker surfplatta för barn! Enkel, säker och snabb! En perfekt julklapp till en junior.
Kärnan Målarbok Djuren på bondgården 39:-
Målarbok med bondgårdsdjur på 48 sidor. En perfekt, lite billigare julklapp för den som inte vill spendera en förmögenhet på julklappar.
Råttfällan spel
Alga Spel, Råttfällan 150:-
Jätteroligt plockspel för hela familjen. Var försiktig när du plockar ur spelpjäserna en åt gången så att inte fällan slår igen!
Stiga Snow Kick 299:-
Kick bike för snö tillverkad i lättvikts stål och aluminium. Låt din junior cruisa fram över snön i vinter! Denna kommer att uppskattas av din junior!
Junior Home Kök 1499:-
En lite dyrare julklapp junioren som älskar att leka kock! Gediget kök tillverkat i trä med bl.a både ugn och kylskåp. (Köket kan användas redan från 3 år)
Tonåring
Spotify Premium 99:-/mån
Uppskattad julklapp till din musikälskande tonåring. Med Spotify Premium kan hen lyssna på valfri musik både online och offline utan reklam! Kanske får du också lyssna om du har tur.
Ipad från 1990:-
iPad finns i olika storlekar och specifikationer beroende på vad man vill ha. En snabb, smidig surfplatta där din tonåring kan både lyssna på Spotify och surfa samtidigt!
Presentkort på bio (Laddas med valfri summa)
En utomordentligt bra julklapp till din filmälskande tonåring! Med dessa presentkort kan hen välja själv vilken film och när hen vill se den! Dessa går även att använda till popcorn och godis! Presentkort på kläder (Fylls på med belopp mellan 50-9999:- på H&M) Har du en tonåring som vill shoppa kläder själv? Ge bort ett presentkort!
Xbox 360/Xbox One eller PS3/PS4 från 1990:-
Underhållning på högsta nivå får din speltokiga tonåring med en spelkonsol! Microsofts Xbox finns till exempel i olika varianter med olika stort minne. Snäppet billigare dessutom än nya modellen Xbox One. Som alternativ finns Playstation 3 och Playstation 4. Den senare kostar omkring 4 000 kronor med ett spel och har även inbyggd blurayspelare.
Ps Glöm inte att vi just nu har en jultävling där du kan vinna massor av lego. 3 personer har chans att vinna. Klicka här för att delta Ds
Kommentera gärna dina bästa julklappstips. Glöm inte att skriva ålder
Text: Maria Gester
hej@mariagester.se

Annons

Annons

Annons

Annons