Det bästa från Underbara Barn-mässan

ubmassan2013.jpgBland en djungel av färgglada ballonger och sprattliga barn befann vi oss återigen i den populära Underbara Barnmässan i Älvsjö. Här hittar man som vanligt en rad trevliga aktiviteter för barn och en uppsjö av utställare. Läs om våra tre absoluta favoriter från mässan! ubmassan_stor.jpg

Annons

Annons

Bland en djungel av färgglada ballonger och sprattliga barn befann vi oss återigen i den populära underBARA BARN mässan i Älvsjö. Här hittar man som vanligt en rad trevliga aktiviteter för barn och en uppsjö av utställare som visar upp sina spännande utbud.

Letar man till exempel efter en barnvagn så hittade man den garanterat på mässan, likaså barnstol, bilbarnstol och liknande. Denna typen av utställare finns alltid på plats. Personligen tycker jag att de mindre utställarna är mer intressanta. Att ta del av nya innovativa produkter och tjänster är fantastiskt kul. Det är oftast dessa som har nya, smarta och praktiska lösningar samt vackra och ekologiska produkter, vissa väldigt goda också! 

Här sammanfattar vi våra tre absoluta favoriter från mässan. Det är tre helt olika produkter/tjänster som fångade vårt intresse.

Systrarnas Kalasteam

Den första nyheten är en tjänster från Systrarnas Kalasteam. De erbjuder barnkalas med personlig och exklusiv känsla. De står för alla förberedelser inför kalaset, själva utförandet kalaset samt städning efteråt. Hur smidigt är det inte att Systrarnas Kalasteam planerar och kör ditt nästa barnalas? De använder också ekologiska och kravmärkta produkter så gott det går. Fiffigt!!

Acrilex Egenvård – KidsZoo

Omega-3 för de små! Produkten heter KidsZoo och är mjuka omega-3 tuggisar som ABSOLUT inte smakar någon fiskolja. Jag smakade själv och min dotter på 1,5 år älskar produkten och äter nu sina två mjuka tuggisar varje dag. Jag har tidigare testat andra produkter på marknaden men ingen så god som denna. KidsZoo innehåller inga konstigheter som sötningsmedel eller skadliga kemikalier.  Företaget heter Acrilex och har fler bra produkter för både vuxna och barn. Mums! 

Blöjbudet

Idag kan vi få vår matkasse levererad direkt till dörren, varför inte blöjor och andra barnprodukter vi använder dagligen? Företaget heter Blöjbudet och fokuserar på att erbjuda leverera rena, mjuka kvalitetsblöjor utan skadliga ämnen. Blöjorna levereras smidigt ända fram till dörren och dessutom för en billig peng! Det kostar inte mer än i butik, inte dåligt måste jag säga. Hos blöjbudet finns även andra produkter såsom hygienartiklar och barnmat. Supersmidigt!

 

Givetvis var det fler utställare på mässan, rättare sagt över 100 stycken! Men dessa tre tyckte vi stod ut från mängden. Maila oss gärna med förslag på fler smart lösningar, produkter och tjänsten för barn och föräldrar! Maila oss här.

 

Annons

Annons