Underbara Barnmässan

underbara_barn_logga.pngNu är det återigen dags för populära Underbara Barn mässan. Den 4-6 oktober slår portarna upp i Stockholmsmässan för en av Sveriges största mässor med inriktning på barn och graviditet. Under tre heldagar kan du ta del av en rad spännande aktiviteter och träffa ca 90 utställare. underbara_barn_logga.png

Annons

Annons

Nu är det återigen dags för populära Underbara Barn mässan. Den 4-6 oktober slår portarna upp i Stockholmsmässan för en av Sveriges största mässor med inriktning på barn och graviditet. 

Från Underbara Barn hemsidan:

Vad är underBARA BARN?

Det är en mötesplats främst för alla gravida och för de som har barn upp till ungefär 6 år, men självklart är alla välkomna. Vi har samlat allt som kan vara intressant för föräldrar och blivande föräldrar. Vi har anpassat mässan efter målgruppen och inte tvärtom!

Här finns matrum där man kan amma, flaskmata eller värma mat i mikro till barnen. Man kan så klart också äta mat och fika som vanligt på mässan.

Historien bakom mässan är att jag för tio år sedan satt som förstagångsförälder och letade efter någon typ av barnmässa eller liknande att besöka, men hittade ingen. Så jag bestämde mig för att starta en egen mässa efter mitt eget och andra föräldrars behov. Resultatet blev underBARA BARN mässan som jag nu driver på heltid.

Vad kan man göra på mässan?

Här kan du shoppa, se och känna/prova på produkter och tjänster. Mycket kanske du känner igen, men det finns också massor av nyheter. Här finns en uppsjö av produktlanseringar, mässerbjudande, kunskap och mycket mer. Just nu är vi ca 90 utställare med massor av olika varumärken här på mässan. Barnen har massor att göra och scenen är fylld av välkända talare och barnens favoriter. Behöver du ordna boende under besöket finns det ett ett bra erbjudande som vi tagit fram i samarbete med Rica Talk Hotel.

Besök www.underbarabarn.se

Annons

Annons