Ursäkta röran – vi bygger om

byggerom.pngSemestern är snart här men inte på Barntotal.se. Just nu pågår ett omfattande förnyelsearbete, som tyvärr kan medföra vissa störningar. Men snart är det klart!

Annons

Annons

Semestern är snart här men inte på Barntotal.se. Just nu pågår ett omfattande förnyelsearbete. Detta medför att vissa funktioner temporärt kan vara avstängda eller fungera sämre än normalt. Men oroa dig inte, vi är snart tillbaka med full kraft igen.

Inom loppet av tre veckor beräknar vi att sajten är på plats, uppdaterad och redo att ta emot dig oavsett vilken enhet du surfar in från.

– Vi ser att allt mer trafik kommer från mobiltelefoner och surfplattor, något vi i dagsläget inte är anpassade för. Vi vill såklart att sajten ska fungera lika bra oavsett användarens teknik. Därför gör vi den nu responsiv så att den anpassar sig utifrån den enhet som du som läsare använder, säger chefredaktör Elina Blom.

Vi genomför även en stor uppgradering av sajten där vi ser över alla funktioner och uppdaterar dem till senaste version. Så fort detta är klart kan du räkna med att sajten fungerar felfritt igen.

Annons

Annons