Vad blir det för middag ikväll?

middag_ikvall_artikel_small.jpgVad blir det för middag ikväll? Thailändska fiskkakor, Balsamico kyckling eller kanske en Kreolsk gryta? Många föräldrar saknar idag inspiration till vardagsmaten och lagar oftast samma recept vecka in, vecka ut. Men det finns hälp på vägen.

Annons

Annons

middag_ikvall_artikel_large.jpg 
 
Vad blir det för middag ikväll? Thailändska fiskkakor, Balsamico kyckling eller kanske en Kreolsk gryta? Många föräldrar saknar idag inspiration till vardagsmaten och lagar oftast samma recept vecka in, vecka ut. Det kan bli hektiskt på vardagarna med jobb, läxor, städning och inhandling av mat vilket lämnar väldigt lite utrymme till nya fantasifulla recept. Det ska ju helst vara enkelt att laga, men samtidigt vill man att det ska vara gott och spännande!
 
Att vara småbarnsförälder och samtidigt sköta middagen 5 dagar i veckan är en utmaning. Lena och Micke, föräldrar till Lisa 5 år och Theo 3 år, passar på att handla då barnen lagt sig, vilket oftast blir efter klockan åtta på kvällen då de helst vill sätta sig i soffan med en kopp te, umgås och pusta ut. Lena klagar mycket på att hon saknar inspiration till nya maträtter och recept, dels för att hon inte hinner och för att hon tänker på allting annat som måste ordnas under vardagen. Därför blir det samma gamla enkla maträtter som barnen börjat tröttna på.
 
Vi på Barntotal.se introducerade Lena och Micke till MatHems recepttips som innehåller tusentals recept, tips och idéer till nya spännande smaker från hela världen. De kan även beställa hemkörning av mat och recept via MatHem. Antingen väljer de färdiga recept för hela veckan eller med några enkla knapptryck väljer de ingredienser de saknar som smidigt levereras direkt hem till dörren.  
 
”Det känns som en enorm avlastning nu när jag enkelt sköter familjens mat inköp via internet. Recepten är goda, enkla att tillaga och det är helt underbart att kunna välja och vraka bland så många underbara recept! Nu njuter vi av en lättare vardag med mer tid till skoj” säger Lena.
 
Lena och Micke kan till och med föreslå egna recept och tjäna pengar på det! Utöver den vanliga bonusen som de alltid får när de handlar, får de också extra bonus när andra handlar från de recept de har lagt in.
 
Oavsett om du planerar mat för hela veckan eller en stor festmåltid så kan du enkelt välja bland tusentals spännande recept och beställa för de antal personer du ska laga för! 
 
 

Annons

Annons