Barnvagnsjakten

Jakten blev kort men intensiv. Vi var och tittade på en vagn som sades vara i bra skick och använd till två barn men den hade mögel i suffletten och visade sig vara mycket begagnad.
Efter det skrev vi på ett flertal lite dyrare vagnar, men så dök plötsligt ett guldkorn upp – en Brio Happy som endast använts inomhus som liggvagn för yngsta barnet. Modellår 2015. Snygg brun färg. Inte ens ett stenavtryck på däcken. För ypperliga 2 500 kronor. Kostar, ny i butik, över 8 000 kronor.
Vi åkte och kollade på den direkt. Det visade sig att de köpt vagnen utan sittdelen så de sålde den för halva priset som de köpt den för, men sittdelen hade ändå följt med utan tyg. Vi behöver inte sittdelen än på 1,5 år så då har vi tid att lösa det där med tyget. 
Nu står den fina vagnen i hallen 😄. Min syster har kollat in och godkänt den hehe.
Vi valde mellan Brio Happy eller en Emmaljunga Duo. De ska vara bra terrängvagnar, hålla bra kvalitet och ha bra andrahandsvärde den dagen man säljer. Valet föll på just Brio Happy på grund av terrängegenskaperna i kombination med storleken. Det känns i efterhand helt rätt.
Wehoo!
Jag har sakta men säkert infört mer naturligt järn i min kost med. Färska jordgubbar från trädgården är ett måste varje dag. Och i förrgår blev det lax med spenat. C är en mästerkock:
  

Annons

Annons

Annons

Annons