Bokat tid hos gyn

Maghugg och ont när jag kissar har nu även fått sällskap av frossa. Så idag gjorde jag som doktorn på närakuten sade åt mig och bokade ett gynbesök. Imorgon bär det av. Kanske får vi då se knyttet.
Jag har fortfarande inte fått svar på odlingen från närakuten. Sitter just nu i telefonkö för att se om någon snäll sköterska kan berätta för mig om jag har blåskatarr eller ej. Har jag det kan jag ju avboka gynbesöket imorgon.
”Det är nu sju samtal före dig, tack för att du väntar”
Har jag inte blåskatarr lär jag få göra vul imorgon. Det känns lite tveeggat nu när jag tänker på det. Dels är det ju superskoj om det visar sig att allt ser bra ut med bebis och jag bara har någon infektion eller något. Dels är det skitjobbigt om det är negativt besked om bebis, eller om beskedet är otydligt och vi måste avvakta och gå dit igen för nytt vul längre fram bara för att man nu oroades. Hade hellre sett att allt detta skedde två veckor längre fram i tiden när det inte är några tveksamheter vad de ser på vul gällande bebis.
Sex samtal före mig.
Om det är positivt besked denna gången är det såklart ändå ingen garanti för att allt går vägen, det är fortfarande så tidigt. Men som någon skrev, man väntar barn, inte missfall. Det är viktigt att tänka så.

Annons

Annons

Annons

Annons