Börjar få tillbaka energin

Om två dagar går jag in i vecka 13 och lustigt nog följer jag det mönster som det skrivs om på alla barnsajter – nämligen att de tidiga gravidsymptomen så som illamående, trötthet osv avtar omkring vecka 12.
Sedan två dagar tillbaka har jag energi på jobbet igen. Jag skriver artiklar för fullt och ringer runt till intervjupersoner och förbereder inför min semester.

Annons

Annons

Men semestern som startar 1 juli kommer lägligt ändå. Det är på tiden att hundarna får lite uppmärksamhet, bad och skoj. Vädret har ju inte direkt varit det bästa och inte energin heller. Med semester på schemat blir det betydligt enklare att rodda aktiviteter – speciellt om jag dessutom är pigg.

Idag tjuvlyssnade jag på parveln med en doppler. Jag kan höra hjärtslagen tydligt när jag placerar den precis under troskanten. Först letar jag upp mina egna hjärtslag eller vad det nu är som hörs i samma område – för knodden ligger i närområdet – sedan är det bara att vinkla dopplern lite åt olika håll så hittar jag ljudet. Det går på några sekunder.

Jag lyssnade bara ungefär 10 sekunder för att se så att allt är ok. Och det var det :D. Hurra!

Annons

Annons