Drömde en underlig dröm

Inatt drömde jag att jag födde en bebis och sedan skulle på stort kalas hos min bästa kompis. Det hände massa underliga saker som jag inte orkar skriva ner, men när kalaset väl började så sov i alla fall bebisen och betedde sig normalt. 
När det var dags för första fikat kunde jag prata med bebisen. Jag frågade om den ville heta Aria och den sade nej. Då frågade jag om den ville heta Alva och det sade hon också nej till. Jag reagerade aldrig över att det var konstigt att den nyfödda bebisen kunde prata.
Sedan var det dags för middag, och vem kommer då gåendes? Jo bebisen. Men nu är den typ 4 år. Fast alla andra, plus jag själv, är fortfarande på samma dag och tycker det är makalöst att bebisen redan kan gå 3 dagar gammal. Hon går fram till mig och säger att hon vill heta Tobias, något annat killnamn eller Alven. 
Drömmen fortsatte i samma stil. När jag vaknade hade kalaset precis tagit slut och ”Alven” hade visat upp sina grymma gymnastikmoves för gästerna.
Fett weird
Min förra graviditet hade jag också en skum dröm. Då drömde jag att jag var på ultraljud men BM hade bara en gammal tv. Och på den tv:n dök en bebiskropp upp men med min systers ansikte och en jätteglad min. Skitläskigt haha. 

Annons

Annons

Annons

Annons