Fått lergigan comp

Jag skulle ha fått lergigan utskrivet redan förra veckan inför vår lilla minisemester i helgen, men läkaren hade tydligen glömt bort mig trots att barnmorskan hade skrivit en stor lapp och lagt på skrivbordet. Detta upptäckte vi inte förrän halvvägs till destinationen, klockan 20.30, mitt ute i någon liten stad i Sverige. Det var panik för jag mådde uruselt plus var den som körde. Men inget recept fanns när vi kom fram till ett apotek. Oh naj!
Som tur var mådde jag faktiskt helt okej resten av helgen. Jag fick i mig tårta, orkade samtala med min ögonsten (systerdotter) och resten av min goa familj. Vi firade mammas födelsedag och hade massor av annat skoj för oss.
Det var skönt att bara må lite illa, jag njöt för fulla muggar. Men så blev jag såklart orolig för lille knyttet haha.
I måndags var vi som sagt hos barnmorskan, vilket jag redan skrivit om. Allt såg bra ut. Jag är så nedrans lycklig för det. Och idag kunde C äntligen hämta ut medicin mot illamåendet.
Idag hade jag fått i mig två falukorvsbitar när C kom hem. Jag har haft massor av jobb egentligen så jag tänkte att jag tar en tablett ikväll och testar och ser hur trött jag blir – för barnmorskan varnade för trötthet. Jag tänkte att blir jag för trött skippar jag att ta en imorgon bitti om illamåendet inte är överjävligt, tills jag jobbat bort det som är nödvändigt. Sedan kan jag ta en om det behövs för att jag ska få i mig mat.
Status hittills (1,5 h efter tablett). Jag mår bra, jag är pigg, jag har ätit fiskgratäng. Nomnom och glädje!

Annons

Annons

Annons

Annons