Gravid vecka 24

Magen blir rundare och rundare och idag gick jag in i gravidvecka 24. Numera tillhör jag förlossningen, och från och med denna veckan kan vår lilla baby överleva ifall hon skulle födas för tidigt. Men det ska hon inte :D.
Jag har haft massor att göra på jobbet, vilket är kul, men det är såklart också viktigt att vila och därför har bloggen blivit lite lidande.
Jag har i alla fall börjat så smått med mina järntabletter. Tror jag tagit fyra totalt haha, så det är skärpning som gäller. Men det är svårt att få till ett bra schema ihop med mina andra mediciner som ju inte heller får tas ihop. Men glömmer jag järntabletten försöker jag i alla fall dricka blutsaft. Riktigt äcklig eftersmak, den borde de försöka göra något åt hahaha.
Lille Beastie sparkar på inne i magen. Idag har hon varit förhållandevis lugn faktiskt, men hon drog några hårda kickar när jag låg i badet så jag tror bara att hon har en chilldag.
Nu ska jag och de håriga, fyrbenta barnen åka och hämta C från personalfesten. Wehoo! Sedan blir det nog bingen för den här runda damen.
Rolling out

Annons

Annons

Annons

Annons