Idag är dagen d…

Idag är jag 5+5, samma som mitt konstaterade MA sist. Läskigt. Men jag håller humöret och hoppet i topp. Denna gången bara ska det gå vägen!
C var gullig och köpte hem två energidrycker till mig eftersom jag varit lite trött. Men, utan att googla, konstaterar jag att man nog ska undvika sådant. Så nu står de och läskar mig varje gång jag öppnar kylen hehe.
Frukost idag blev en nostalgitripp till barndomen: a-fil, banan och knäckebröd. Det sägs vara bra med frukt när man är gravid. Dessutom är behovet av socker lika med noll på sur yoghurt om det är lite banan i. Och socker försöker jag undvika sedan januari – går sådär, vissa veckor kan jag inte låta bli att dricka läsk men jag försöker att då bara göra det på helgen.
Undrar vilka mina cravings kommer att vara. Hoppas det är något nyttigt. Min syster fick cravings på ölkorv, vilket man inte ska äta, så det blev ju lite av en pärs då att vänta 9 månader haha. Mamma hade cheeseburgare som cravings. Har även läst om folk som fått cravings efter tvättmedel. Jätteunderligt!

Annons

Annons

Annons

Annons