Ingen barnvagn

Jag glömde berätta att jag, samma dag som kub-testet var, var på mitt första möte hos specialist-mvc. Min doktor var mycket trevlig men inte så jätteinsatt i just sköldkörtelproblematik. Hon tyckte att mitt fall låg över hennes avdelnings nivå gällande specialistkunskap och att jag egentligen borde fått vara kvar på endokrin. Då berättade jag hur jag hamnat mellan olika stolar osv och att min endokrinolog sitter två våningar upp och säkert kan hjälpa henne om hon känner sig osäker – men att jag inte har någon lust att vänta på en ny remiss för att skickas tillbaka dit jag var från början. Hon förstod det och lovade försöka sitt bästa.
Vi beslutade att jag ska ta nya prover i slutet av juli för att se så att nuvarande dos fortfarande håller rätt nivå. Därefter ska vi ha ett telefonmöte om hur vi går vidare. Ser allt bra ut blir det nog ny provtagning efter 6 veckor. Ser det dåligt ut blir det samma men med dosändring.
Idag skulle vi ha köpt en begagnad barnvagn, men det blev inget köp. C ringde precis och sade att det var svarta prickar i suffletten, som säljaren menade inte var mögel men det är inget jag tänker riskera. C kunde inte avgöra ifall det var mögel eller smuts, ej heller lista ut årtal på den. Det visade sig att säljaren själv köpt den begagnad. Så vi beslutade att inte köpa den. Trist, men säkerheten går först.

Annons

Annons

Annons

Annons