Papper för mammaledighet

Gårdagen började med att jag slog sönder kaffekokaren, och slutade med att jag kräktes över hela klinkergolvet på lilltoan. Men idag har saker och ting tett sig lite trevligare. Beslutade mig för att ha en lugn dag på C:s inrådan.
Började därför dagen, utan kaffe, med att äta grötfrukost med macka innan jobbet. Riktigt avkopplande. Sedan jobbade jag lite, var på ett möte i stan och bestämde mig på hemvägen för att titta in hos grannarna med lite bullar. Fick en efterlängtad (!) kopp kaffe 😊 och ännu lite mer avkoppling.
Väl hemma jobbade jag lite till. Skrev en nyhet och genomförde en intervju. Sedan fick det vara slutarbetat för idag. Så totalt cirka 4h. Mycket skönt för kropp och själ – och för den lille i magen med kan tänkas.
Efter jobbet skickade jag in anmälan till anlagsprov i viltspår för lille lejlej och sedan ringde jag Skatteverket för att skälla lite på dem. Jag har nämligen beställt mina företagsdeklarationer för 2012, 2013 och 2014 två gånger nu utan att få med 2012 – trodde jag. Så jag har inte kunnat posta dessa till försäkringskassan som ska besluta om min föräldrapeng.
Damen som svarade var först lite förvirrad. Men det visade sig att deklarationen för 2012 ser annorlunda ut för att den inte är inskickad med e-tjänst. Det står 2013 på den i stora svarta bokstäver överst. Så jag har trott att den hör till bunten med deklarationspapper för 2013. Men det är alltså deklarationsår som avses med 2013, inte kalenderår. Så jag fick skamset be om ursäkt.
Imorgon postas således både anlagsprovpapper och underlag för föräldrapenning, wehoo!

Annons

Annons

Annons

Annons