Räknar dagar

Imorgon har jag gravidkoll och på fredag är det dags för RUL. Hurra! 😀
Jag vet inte riktigt vad som förväntas av mig imorgon. Men jag tror att de ska ta något blodprov för att kolla järnvärden osv, samt så ska jag säkert väga mig.
Eftersom jag inte äger en våg så ska det bli väldigt intressant att se hur mycket jag har gått upp. C:s syster tycker att jag ser smalare ut bakifrån, men rund från sidan dårå.
Sist jag vägde mig var hos barnmorskan. Då vägde jag typ 56,7 kilo tror jag. Det var i vecka 13. Nu när jag kommer dit är jag sent i vecka 19, eller 18+6 för att vara exakt.
På fredag är det som sagt dags för RUL. Det ser jag jättemycket fram emot. Dels att se hur mycket den lille har vuxit, dels att få höra alla små detaljer om den. Kan knappt bärga mig. Tänker på det varje dag haha.
Undrar vad som blir nästa milstolpe efter RUL. Det är lustigt för hittills har det hela tiden dykt upp nya milstolpar längs vägen. Först var det viktigt att få se hjärtat slå så det inte var MA igen. Sedan var det att ta sig igenom och ut från vecka 12 för minskad missfallsrisk. Sedan var det kub-testet. Och därefter sparkar. Nu RUL. Men sedan då? Hoppas inte min nästa milstolpe blir förlossningen för då kommer jag bli tokig av allt väntande. Nä jag får hitta på något annat.
Knaskalas

Annons

Annons

Annons

Annons