Så lycklig, såg hjärtslag på tidigt ul

Igår var vi på inskrivning hos barnmorskan. Jag mådde pyton i väntrummet, fick en hungerattack. Men det lugnade sig lite när C clownade sig inne hos barnmorskan hehe ❤️.
Först pratade barnmorskan med oss om hur vi kände nu efter MA och skrapning, ifall jag upplevt några konstigheter. Vilket jag som tur är inte har. Sedan pratade vi lite allmänt om den här graviditeten och hur jag mått. Hon berättade att tyroideaexperten sett över en remiss från endokrin gällande mina prover, och de har beslutat att när det gäller den delen (sköldkörtelvärden och kalcium) bör jag gå hos specialistmödravården. Så nästa torsdag ska jag tillbaka till dem för några fler prover och sedan skriver de en remiss.
Jag fick även stick i fingret, blodtryck och något annat. Allt såg kanon ut!
När vi var klara sade barnmorskan att de hade en lucka på ultraljudet om jag ville göra ett tidigt ul och se så att allt står rätt till. Så vi smet in i rummet bredvid.
Mitt hjärta bankade stenhårt och C höll mig hårt i handen. Ultraljudsbarnmorskan hann knappt börja zooma och så såg vi hjärtslagen. C började gråta och jag ställde en miljard frågor, så hon fick be mig vara lite tyst bara tills hon var klar med undersökningen haha.
C filmade en stund på skärmen och tog ett kort. Sedan fick vi ett fotografi med oss.
Vi skuttade lyckliga därifrån! Vilken dag 😄😍. Magisk känsla. Har visat videon för mamma, pappa, min bästa kompis och mina syskon. Fick lyckönskningar och glada hurrarop från alla :D.
Beastieblobb som vi kallar kotten i magen var 13,2 mm lång vilket motsvarade 7+5. Jag går med andra ord in i vecka 9 redan imorgon :), och inte på torsdag som vi trott hela tiden.
Kubb är bokat till vecka 12 med. Då får vi se den lille igen. Längtar redan!

Annons

Annons

Annons

Annons