Statusrapport

Helgen har varit fin även om vädret slagit om rejält från en timme till en annan. 
Vi har fått upp ytterligare en bit av staketet. Jag råkade köpa för tjocka stolpar så det tar sin lilla tid, men skam den som ger sig.
Igår (lördag) mådde jag ganska bra. Tog en halv postafen på morgonen och mot kvällen började jag tycka att det var lite läskigt att jag inte mått illa på hela dagen. 
Imorse mådde jag fortfarande inte illa. Och runt klockan 13 idag fick jag lite panik och skrev till syrran och frågade om hon också haft uppehåll i sitt illamående. Hon lugnade mig och sade att det var normalt.
Sedan gick jag och C en promenad med hundarna. Tji fick jag när vi kom tillbaka för jag har mått illa sedan dess. 
Illamåendet är lustigt. På ett sätt inger det trygghet. På ett annat sätt är det skitjobbigt haha. 
Jag för ju den här bloggen för att kunna komma ihåg min graviditet, som ju främst består av en massa symtom så här tidigt. Så vilka andra symtom har jag haft i helgen? Jo det har varit en blandad kompott av hård mage (ja ni förstår nog vad jag menar), frossa, trötthet, värmeslag och halsbränna. Trevligt!
Någon skrev någonstans att någon skulle njuta av sin graviditet. Jag funderade lite på det där, och googlade sedan ”njuta av sin graviditet”. Det verkar överskattat haha. Kanske mest är något man säger? De flesta verkar mest irriterade på det där uttrycket. Men jag ska försöka njuta i alla fall.

Annons

Annons

Annons

Annons