Har du frågat dig själv?

Annons

Annons

Börja smått och bygg upp förväntningar hos dig själv, få dig att längta efter utveckling.

Ja, meningen över är det enda jag var nöjd med av en text på ett helt A4. Kunde inte den meningen kommit i början i stället?

Det jag ville säga med hela "tjottarangen" var såklart om träning och livsstil. Att man inte ska börja med att gå på för hårt.

Fan vad tråkig hon är nu! Jag vill ju att något ska hända! Jag börjar med fyra gg gym i veckan, promenader varje dag och något varannan kväll…

Om du gör det kan jag lova dig att du håller på i ca två veckor och sen ligger du på soffan igen med en chipspåse.

Jag vet av erfarenhet att det inte fungerar så. Sen kommer du få sådan träningsvärk att du inte orkar röra dig på tre dagar heller så det är inte värt det!

Ge dig själv tid och nosa på olika sätt. Jag har själv satt upp ett 6-veckors schema att få upp orken igen. Jag är ganska slut efter den här hösten kroppsligen och eftersom att jag vill så mycket så har jag nu tagit tag i just ork och hälsa för min egen del.

Jag var faktiskt i en hemsk period för inte så längesedan. Hösen 2008 var värst och då handlade allt om att gå ner i vikt.

Det fungerar inte och det som händer är att man blir så kolossalt trött att man sover stående. Eller vid ett bord.

Så, vad vill du göra för att förbättra dig själv? Vad vill du BÖRJA med nu under första veckan? Jag ska bli mer regelbunden med yogan igen. Införa den i mitt liv.

Fit Mama finns det massor av hälsotips och motivation!

Annons

Annons