Har handlat leksaker!

Ja nu har vi vart inne på köpcentret och spenderat pengar! Eller, inte vi vuxna då utan våra kära små barn har handlat önskesaker på leksaksaffären.

Annons

Annons

Det var mycket fint och de är överlyckliga! Det handlades dockor som pratade/rapade/kissade/sjöng och trotsade (ja, hon låter riktigt bortskämd den dockan) sen var den en my Little pony som är min favorit. SÅ söt är den lilla leksaken och hon sjunger mest på en god natt sång. Sådant gillar väl alla mammor?

  

Sen var det byggbilar, Bakugan (små bollar som blir små varelser då man lägger dem på ett kort.) Samlargrejer tydligen). Wii- tillbehör plus spel.

Frukost här hemma börjar bli lite enformig. Nu börjar julmaten liksom rinna över och i morgon får det bli traditionellt i stället. Ljusen är dock kvar för jösses vad mycket godare maten blir när det är sådan mysfaktor på bordet!? Man bryr sig liksom inte om tjatande barn eller tre olika sånger som sjungs på samma gång. Ljus is the shit!

Nu ska jag se på film. Vi köpte en som verkar så super bra! Jag känner sådant på mig faktiskt. En liten dold talang är också att jag faktiskt kan förutspå vad som händer i de flesta filmer jag ser. Vart der barkar hem så att säga. Några filmer har chockat mig genom åren faktiskt och de blir jag så impade av! De tar vändningar som man inte alls är beredd på.  DE är coola… kanske borde sadla om och bli filmkritiker? Hans Wiklund akta dig!

Annons

Annons