Mandag!

Helgen har varit bra, men nu ska det bli skönt med vardag igen, nästan längtar efter att ga till affären och komma in i nagorlunda rutiner igen (var ju även torsdag fredag som var lite knasiga när Lars var borta).
I natt kände jag min andra nästan värk! Sa pass nära att jag blev pamind om hur värkarna känns, och ger mig en bättre "ledtrad" pa vad jag ska känna efter. Den varade ungefär tva sekunder eller sa, men under den tiden hann jag tänka ungefär "Yesäntligennuhänderdetjävlaskitdenförsvannredandethändernoginteända". Men men, förr eller senare sa händer det, det finns ju inget att diskutera där.

Annons

Annons

I lördags var Lars pa IKEA, bäddsoffan var tyvärr slut, MEN fatöljen väger upp för allt annat. Den hamnade i vardagsrummet istället för Alex rumo ch det är som att nat kosmos hade bestämt att den skulle sta där. Alska alska alska! Det är den biten som saknades där inne som man inte ens visste saknades!
Alexander fick även en vaningssäng, och den älskar han lika mycket som jag älskar fatöljen. Direkt när den var färdigbyggt sa sprang han och hämtade täcke och kudde och la sig och "snarkade". Han är överfötjust! Dock har han inte sovit pa riktigt i den än, men jag ska nog försöka lägga honom där för eftermiddags tuppisen, sa far vi se hur det gar!

Annons

Annons