Goda nyheter!

Igår var en ganska tuff dag, Hannah hade det jättejobbigt, men lyckades dela med sej av en hel del detaljer från sina upplevelser. Det var ett stort steg framåt från en terapeutisk vinkel, men hjärtskärande att ta del av som ”mamma”.  Att sätta sej in i hennes situation är i princip omöjligt. Att vara mamma vid 14 års ålder, ha ett antal självmords försök bakom sej och en stark känsla av oduglighet och att vara oönskad. Vem, förutom vår fantastiska Hannah, hade klarat det?
Men, så kom plötsligt samtalet vi väntat på! Hannah’s son, Baby John, är redo att komma hem! Vi satte genast igång en liten fundraiser för att skrapa ihop de pengar vi behöver för att Hannah, med sällskap av någon från Inua Binti, ska kunna ta bussen 600 kilometer ner till Mombasa, för att hämta hem honom! Hannah reser på Måndag kväll, och kommer hem igen på Onsdag morgon, med John! Vilken härlig avslutning på denna vecka, och början på nästa!
Vi har även haft besök av en kvinna som lärt oss att göra diskmedel/allrengöring, så vi kan komma igång med lite försäljning. Imorgon kommer det en tjej som ska lära oss att göra smycken med Afrikanska pärlor, full rulle som sagt, vilket är bra både för kropp och själ!
 


 

Annons

Annons

Annons

Annons