Ian

Lilla lilla goa ungen Ian. Han har anpassat sej rätt bra till sin nya miljö och sina 10 nya mammor. Han gråter inte lika mycket, och säger inte ”twende” (lets go) hela tiden.
Småmammorna och gravidbruttorna är helt fantastiska med honom. Mercy har fått huvudansvaret, och han har blivit väldigt fäst vid henne. Men alla ser till att han har det han behöver, sällskap, mat, dryck, gos mm. Martha är leksugen, och kan inte begripa varför han inte leker med henne.
Polisrapporten är färdig och det kommer att bli en rättegång så småningom. Men vi vet ju inte om han kommer att vara kvar hos oss då. Jag påminner småmammorna varje dag, att det kan komma en släkting och hämta honom. Men de vägrar att lyssna, han är vår nu, han ska stanna hos oss säger de, Och i smyg hoppas nog jag med att han får stanna hos oss….

Under gipsningen, modiga underbaraste Ian
Under gipsningen, modiga underbaraste Ian

Efter lite mat och sömn så fixar vi fram ett försiktigt leende...
Efter lite mat och sömn så fixar vi fram ett försiktigt leende…

Vill ni läsa mer om vårt projekt, så kika gärna in på vår FB sida https://www.facebook.com/inuabinti/
För att skänka ett bidrag till tjejernas skol avgifter eller övriga kostnader, använd gärna PayPal inua.binti.rescuehome@gmail.com För att köpa ett inua binti armband, vänligen kommentera på posten.
 

Annons

Annons

Annons

Annons