Jakten på sponsorer

Att hålla Inua Binti flytande är inte ett lätt jobb! Det är en ganska ordentlig utmaning att försörja 8 tonåringar (varav 2 är gravida och 5 ammande mammor).  Även om vi håller oss till basmat, så vill vi ju att de ska äta varierat och näringsrikt. Och hyra, el, gas och vatten ska ju betalas det med. Sjukvården är gratis på statliga sjukhus, så vi försöker hålla oss till dem. Januari kommer krypandes, med skolavgifter för Celestine, Hannah, Brenda och eventuellt Grace.
För att få in pengar så knyter vi armband för glatta livet, vi smider planer på att starta ett cafe och även ett projekt med lite accessoirer i afrikanska tyger.
Vi letar just nu efter sponsorer som är villiga att ge regelbundna bidrag för tex skol avgifter eller hyra. Och ska även prata med lite företag och se hur det går.
Men som tur är, så har jag lärt mej en viktig sak under mina år i Kenya, det ordnar sej alltid! Så vi tutar och kör, och ser till att get gör just det. Ordnar sej 🙂

Armband!
Armband!

Vill ni läsa mer om vårt projekt, så kika gärna in på vår FB sida https://www.facebook.com/inuabinti/
För att skänka ett bidrag till tjejernas skol avgifter eller övriga kostnader, använd gärna PayPal inua.binti.rescuehome@gmail.com För att köpa ett inua binti armband, vänligen kommentera på posten.

Annons

Annons

Annons

Annons