Kramkalas, gråtfiesta och en nykomling

Det har varit ett par omtumlande dagar, med mycket som hänt.
Mödravården med Mary tog en heldag, men nu vet vi iallafall att hon är 19v, så i princip halvvägs,
Hannah är kallad till rätten på Tisdag, för att vittna, och idag skulle en polis komma och förbereda oss, vilket han / hon inte har gjort ännu.
Ikväll har vi kramat farväl till våra underbara tanter Marlene, Mari och Lotta, som reser tillbaks till Sverige. Det blev både kramkalas och gråtfiesta av det, något som jag tror är jättebra för tjejjerna. Att kunna prata och visa känslor är något vi jobbar mycket med.
Mitt i allt gråtande och farväl kramande så ringde det på dörren, utanför stod Läkare utan Gränser parkerade. De kom med vår nyaste nykomling Brenda, som är 13 år, och hennes dotter Tiffany, som är 6 veckor nu.Vi hoppas att de kommer att trivas här hos oss.
Nu är jag äntligen färdig med att bära sängar, bädda rent, hitta kläder, trösta, fixa, grejja, vara mamma och allt annat som jag gör lite sådär varje dag. Så nu tänker jag ta ett par minuter och bara vara Maria. Men innan det vill jag rikta ett stort tack till mina underbara vänner som precis rest, och till deras enorma insatser, både fysiskt och psykiskt. TACK! Utan er uppmuntran, nytänkande, positiva energier, sunda förnuft och kärlek hade livet varit mycket besvärligare….

Annons

Annons

Branda och Tiffany anlände med pompa och ståt!
Branda och Tiffany anlände med pompa och ståt!
Fredagsmys och blöj tvätt.
Fredagsmys och blöj tvätt.

Annons

Annons