Nu går det undan

Inom loppet av en vecka har vi dubblat i antal!
I Tisdags kom Mary, som är 16 år, och trodde att hon var 12v gravid. Men efter en heldags omkring springande på det statliga sjukhuset, en massa otrevliga skrikande damer i förkläden och lite solbränna, så fick vi av en liten mission klinik veta att hon faktiskt är 19v.
I Fredags kom Brenda, som är 14 år, tillsammans med sin dotter Tiffany, som är född samma dag som Baby Jayden. Hon kom, med eskort av Läkare utan gränser, och lämnades av mitt under gråtkalaset.
Igår kom de tillbaks igen, med Rachel, som är 13 år, Vi har ännu inte hunnit bekräfta hur långt gången hennes graviditet är.
Läkare utan gränser har ett Post Rape Care Center, och det är därifrån vi nu fått 2 tjejer, och de verkar ha en hel lista på flera tjejer i behov av oss.
På Fredag kommer nästa tjej, sen måste vi nog säga stopp ett tag, och få ordning på de vi har tagit emot, och se till att alla deras behov har blivit mötta. Men, hur säger man nej? Går det överhuvudtaget att göra det? Dessa unga, oskyldiga små liv, med så mycket i bagaget, hur kan man neka dem ett hem? Hur kan jag inte öppna mina armar och iallafall ge dem en madrass på golvet och TRYGGHET?

Hannah fixar lite med Celestine's hår
Hannah fixar lite med Celestine's hår

Rachel igår när hon kom till oss
Rachel igår när hon kom till oss

Rachel 24h senare, tillsammans med Baby Jayden.
Rachel 24h senare, tillsammans med Baby Jayden.

Annons

Annons

Annons

Annons