Så har 13 blivit 15!

Efter en busy busy helg med styrelsemöte, kyrkobesök, pärl arbete, lite andra besökare och annat, så blev det då Måndag.
Här på Inua Binti hade vi bestämt att det räcker nu. Med 7 tonåringar,4 bebisar och 2 gravida så börjar det bli fullt. Så vi bestämde att nu räcker det, nu får vi ta det lugnt ett tag och se till att alla får det de behöver.
Igår ringde telefonen. DCO (District Children's Officer) från en närliggande område som hade en liten 16 åring som hon inte visste vad hon skulle göra av. Föräldralös, utjagad hemifrån sin moster/faster när graviditeten uppdagades, och ingen stans att ta vägen. Kom till Nairobi, snubblade in i en kyrka som tog in henne tills hon fött, men de kan inte fortsätta eftersom det bryter mot lagen att vara en individ som hyser någon annans barn.
Tanken på att en liten 16 åring, med en 4v bebis ska driva omkring på gatorna, hemlösa, fick mitt hjärta att blöda, så jag häver ur mej ”javisst, det ordnar sej, kom med henne du” Det känns som att jag fattat rätt beslut. Nu finns hon här hos oss, med den trygghet hon förtjänar. Sovplats? Tja, det ordnar sej med tiden =D

Joy och baby Mark :)
Joy och baby Mark 🙂

 
Vill ni läsa mer om vårt projekt, så kika gärna in på vår FB sida https://www.facebook.com/inuabinti/
För att skänka ett bidrag till tjejernas skol avgifter eller övriga kostnader, använd gärna PayPal inua.binti.rescuehome@gmail.com För att köpa ett inua binti armband, vänligen kommentera på posten.

Annons

Annons

Annons

Annons