Sjukhusbesök

Natten till Onsdag vaknade jag av en knackning på min dörr, och ett försynt ”Mama Martha, Mama Martha, I have a stomach ache”, Det var Mercy som inte mådde särskilt bra. Vi gick ner, pratade lite, kollade var det gjorde ont, drack en kopp te och tog en alvedon, men smärtan gav inte med sej. Efter en liten stund skakade hon av kramper och kunde inte stå upprätt, så vi bestämde oss för att åka in till akuten. Blindtarmsinflammation uteslöts och vi blev hemskickade med buscopan och antibiotika.
Onsdag eftermiddag kom en ny attack. I en timma låg Mercy och vred sej i sängen och skrek av smärtor. Iväg igen, denna gång hävdade de att det var stress relaterat pga alla hennes trauman, så tillbaks hem igen med en tid hos en kurator.
Torsdag morgon, ny attack, en timma lång, med kräkningar. Iväg igen, samma visa igen, buscopan och hem igen.
Imorse kunde hon inte stå på benen, och var riktigt dålig. In igen, nytt sjukhus, nya teorier. Men, efter röntgen och ultraljud visade det sej att hon har en intestinal obstruction. Just nu vet jag inte om hon kommer att opereras eller inte, väntar fortfarande på mer info från min partner som är med henne på sjukhuset.
Jag hoppas hon slipper en operation, dethär barnet har varit med om tillräckligt som det är. Lilla skruttan, min älskade lilla Mercy. Martha's bästis. Vi saknar henne härhemma och hoppas att allt blir bra snart.

älskade unge!
älskade unge!

Vill ni läsa mer om vårt projekt, så kika gärna in på vår FB sida https://www.facebook.com/inuabinti/
För att skänka ett bidrag till tjejernas skol avgifter eller övriga kostnader, använd gärna PayPal inua.binti.rescuehome@gmail.com För att köpa ett inua binti armband, vänligen kommentera på posten.
 

Annons

Annons

Annons

Annons