Allmänna frågor

Måste jag bli medlem för att ta del av sajten?

Nej, det behöver du inte.

Varför ska jag bli medlem?

Medlemskapet ger dig ytterligare funktioner och innehåll som inte är tillgängligt för gäster. Du kan t ex:

 • Följ ditt barn utveckling på barnsidan i ditt krypin. Se kurva över ditt barns längd- och viktutveckling, skriv milstolpar, ladda upp bilder med mera.
 • Följ din graviditet på gravidsidan i ditt krypin. Skriv anteckningar med bilder, fyll i mag- och viktmått med mera. Se hur långt gången du är och hur långt det är kvar till förlossningen.
 • Se dina barns ålder när du loggar in med länk till faktaartiklar för derasålder.
 • Se hur långt gången du är när du loggar in med länk till rätt graviditetsvecka i gravidkalender.
 • Skapa ditt eget krypin med fotoalbum, gästbok och mycket mera.
 • Skriva inlägg i forumet och prenumerera på foruminlägg eller spara trådar som favoriter.
 • Starta din egen blogg.
 • Skicka meddelanden till andra medlemmar.
 • Se alla andra medlemmars krypin.
 • Vara med i särskilda tävlingar och utlottningar.
 • Få attraktiva erbjudanden.

Det tar endast några sekunder att bli medlem så det är att rekommendera.

Varför vill ni att jag ska bli medlem?

Vi vill undvika att oseriösa personer skriver stötande innehåll på sajten. Medlemskapet skapar en barriär mot det eftersom man måste uppge en giltig e-postadress för att kunna posta innehåll på sajten. Dessutom förfindrar det att spam-robotar postar nonsensinlägg eller reklam i forumet och andra delar av sajten.

Kostar det pengar att bli eller vara medlem?

Nej, det är helt gratis – både nu och i framtiden!

Hur blir jag medlem?

I sidans topp, vid inloggningsformuläret, finns länken som heter Bli medlem! Klicka på den och fyll sen i de obligatoriska fälten och klicka därefter på knappen Skicka registrering. För att ditt medlemskap ska aktiveras måste du klicka på länken som du får i ett e-postmeddelande till den adress du angav. E-postmeddelandet kommer vanligtvis inom några sekunder.

Hur hanteras mina medlemsuppgifter?

Dina uppgifter lagras i vår databas för att du ska kunna identifieras som medlem när du loggar in. Vi lämnar aldrig ut några uppgifter till annan part. Dina uppgifter används inte heller för kommersiella ändamål. Ditt lösenord är krypterat, inte ens vi på BarnTotal.se kan se det. Ditt riktiga namn och e-postadress visas aldrig på sajten, enbart ditt användarnamn och de uppgifter du själv väljer att fylla i visas.

Vilka uppgifter måste jag lämna ut för att bli medlem?

Ditt namn och din e-postadress. Du måste också välja ett användarnamn och ett lösenord.

Kan jag bli drabbad av spam om jag blir medlem?

Nej, det är inte troligt. Vi använder oss av ett inbyggt skyddssystem mot spam-robotar. Dessutom visas aldrig din mejladress någonstans på sajten. Vi använder oss av mejlformulär istället. Vi har vidtagit alla de säkerhetsåtgärder som man kan i dagsläget. Ditt förtroende och din personliga integritet är mycket viktig för oss.

Var får ni informationen till artiklarna i Faktabanken ifrån?

Informationen sammanställer vi från många olika källor och du kan alltid se källförteckningen längst ner i varje artikel. Vi använder enbart källor som vi anser har korrekt, pålitlig och uppdaterad information. Alla faktaartiklar granskas och godkänns av legitimerade yrkesmänniskor så som barnmorskor, barnsjuksköterskor, läkare och tandläkare.

Vem eller vilka driver sajten?

Sajten ägs och drivs av företaget Trulls Publishing HB.

Hur kommer jag i kontakt med er?

Klicka på Info i den horisontella toppmenyn längst upp på sidan. Klicka sen på Kontakta oss som visas i menyn under.

Hur söker jag?

Du kan skriva in ett sökord i rutan som visas längst upp till höger på alla sidor. Du kan också klicka på Info i den horisontella toppmenyn längst upp på sidan och sen på Sök i menyn under. Om du använder fler än ett sökord kan du välja om du vill söka på alla orden, på ett av orden eller den exakta frasen. Det finns också möjlighet att välja hur resultatet ska visas, det vill säga om sökträffarna ska sorteras alfabetiskt eller i ordning av popularitet med mera.

För att söka i forumet, Shoppingguiden, BB-guiden eller bland medlemmarnas artiklar kan du också använda sökfunktionen högst upp på respektive avdelning.