Graviditetskalender via SMS

Hur får jag graviditetskalendern i min telefon?

Annons

Annons

Skicka ett SMS med texten REEVENT BT till nummer 72 120. Då skickas ett SMS som innehåller en länk till dig . Öppna SMS:et, markera länken och klicka öppna. Följ därefter telefonens instruktioner.

Kan programmet användas i min telefon?

För att programmet ska kunna användas krävs att din mobiltelefon har WAP och Java. Det har de allra flesta moderna mobiltelefoner som sålts de senaste två till tre åren. Kan du ladda ner musik, ringsignaler, spel, program och bilder till din mobil så har du WAP. Är du osäker på om din mobiltelefon har WAP? Kolla vår lista genom att klicka här.

Min telefon har WAP men programmet fungerar ändå inte. Varför?

För att programmet ska fungera behöver du rätt WAP-inställningar i din telefon. De finns normalt förinstallerade och är inget du behöver bry dig om. Men om du har bytt operatör eller köpt en telefon utan medföljande abonnemang kan du behöva ändra dessa inställningar. Kontakta i så fall din operatör så skickar de rätt inställningar direkt till din telefon utan kostnad. Hos många operatörer kan du även ladda hem inställningarna själv via deras hemsida. Det spelar ingen roll om du gör det före eller efter du beställer programmet.

Jag har beställt programmet men min telefon uppfyller inte villkoren. Kan jag få tillbaka pengarna?

Nej, det är kundens skyldighet att kontrollera att telefonen uppfyller de tekniska villkoren innan beställningen görs.

Annons

Annons