Nyhetsbrev

   

Annons

Annons

Varför får jag inga nyhetsbrev trots att jag har anmält mig?

Du har sannolikt glömt att godkänna din prenumeration. Det gör du genom att klicka på aktiveringslänken i det e-postbrev du får när du har fyllt i och skickat prenumerationsformuläret.

I vissa fall aktiveras inte medlemskapet trots att du har klickat på aktiveringslänken. Det beror då oftast på inställningar i din webbläsare eller i ditt e-postprogram.

Om inget händer när du klickar på länken, prova att kopiera den genom att markera länken med musen och sedan klicka på kopiera. Öppna din webbläsare och klistra in länken i adressfältet och tryck på returtangenten (enter).

Om du kommer till vår sajt men utan att du får ett meddelande om att medlemskapet är klart beror det oftast på en av följande två orsaker:

  • Vissa e-postprogram, oftast  webbmejl, kan i sällsynta fall förstöra länken genom att lägga till mellanslag eller vinkelparanteser (<). Kopiera in länken i webbläsarens adressfält och ta bort mellanslag eller vinkelparanterser och tryck på returtangenten.
  • Vissa webbmejl förstör länken genom att bara acceptera delar av den. Då måste du tyvärr skriva in hela länken manuellt i webbläsarens adressfält och sen trycka på returtangenten (enter). Vi vet att medlemmar med Spaymejl för tillfället har detta problem. Vi rekommenderar inte medlemmar att använda Spraymejl som också fungerar otillfredsställande med alla andra sajter och nyhetsbrev.

Om du ändå har problem, kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Hur ändrar jag e-postadress?

Öppna ett tidigare nyhetsbrev. Klicka på länken Klicka här för att byta e-postadress eller förlossningsdatum, längst ner i brevet. Ändra dina uppgifter och klicka på knappen Spara ändringar.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Öppna ett tidigare nyhetsbrev. Klicka på länken Klicka här för att avsluta prenumerationen, längst ner i brevet.

Hur vet jag mitt beräknade förlossningsdatum?

Om du inte ännu har fått ett beräknat förlossningsdatum av din barnmorska kan du använda vår förlossningsberäknare. Klicka på länken Förlossningsberäkning i undermenyn på startsidan eller på gravidavdelningen.

Hur ändrar jag mitt beräknade förlossningsdatum?

Öppna ett tidigare nyhetsbrev. Klicka på länken Klicka här för att byta e-postadress eller förlossningsdatum, längst ner i brevet. Ändra dina uppgifter och klicka på knappen Spara ändringar.

Varför får jag nyhetsbrev för t ex v 23 när jag är i vecka 22 + 5?

Att du är 22 + 5 innebär att du redan har gått 22 fulla veckor och 5 fem fulla dagar. Det betyder att du redan har påbörjat graviditetsvecka 23. 

Annons

Annons