Personliga meddelanden

 

Annons

Annons

Hur skickar jag ett personligt meddelande?

Det kan ske på flera olika vis.

  • Gå till medlemmens krypin. Håll musen över knappen Meddelanden i sidans topp och klicka Skicka personligt meddelande. Du når medlemmens personliga sida från medlemslistan, genom att klicka på medlemmens namn eller bild i Medlemmarnas artiklar eller på presentationsbilden i forumet.
  • Klicka på Meddelanden i undermenyn när du är i ditt krypin. Klicka sen på Skriv nytt meddelande. Skriv in medlemmens användarnamn i mottagare-rutan, skriv ditt meddelande och klicka slutligen på Skicka.
  • Från forumet kan du skicka ett personligt meddelande genom att klicka på knappen PM som finns under medlemmens personliga bild eller namn.

Varför kan jag inte skicka personliga meddelanden?

Det kan finnas två skäl till detta; du har inte loggat in eller så har användaren blockerat meddelanden från dig. Om så inte är fallet ber vi dig ta kontakt med oss via e-post.

Jag får oönskade personliga meddelanden! Vad ska jag göra?

Gå till Meddelanden. Klicka sen på ett oönskat meddelande och välj slutligen Blockera medlem. Gäller det stötande innehåll eller personangrepp, kontakta oss via e-post. Vi har möjlighet att säga upp användarens medlemskap. I grova fall kan det också leda till åtal för denne.

Annons

Annons