Problem med magen

Hej! Jag har en dotter på snart 1 1/2 år som har väldiga problem med magen. Hon har förstoppning väldigt ofta och väldigt mycket gaser i magen. Har poratat med BVC och dom sa att vi skulle dra ner på mjälken till henne. Men den senaste tiden vaknar hon på natten och är jätteledsen, Jag vet inte vad vi ska göra eller vad detta beror på. Snäla kan ni försöka hjälpa mig med detta?

Annons

Annons

Fråga: Hej! Jag har en dotter på snart 1 1/2 år som har väldiga problem med magen. Hon har förstoppning väldigt ofta och väldigt mycket gaser i magen. Har poratat med BVC och dom sa att vi skulle dra ner på mjälken till henne. Men den senaste tiden vaknar hon på natten och är jätteledsen, Jag vet inte vad vi ska göra eller vad detta beror på. Snäla kan ni försöka hjälpa mig med detta?

Svar: Hej! Jag tycker du skall ta kontakt med BVC igen så kan dom hjälpa dig. Be att få en läkartid för detta om de inte kan hjälpa dig.Det är mycket vanligt att små barn blir förstoppade men det finns hjälp. MVH Birgitta, chefsjuksköterska

Annons

Annons