Sängvätning

Hej, min dotter är 5 år och börjat kissa på sig nattetid efter att ha varit torr i över ett halvår, detta händer varje natt och har hållt på i ca 4 månader trots att vi varit sparsamma med dryck efter maten, tagit upp henne när vi går o lägger oss men inget hjälper. Känns ej som en bra ide o börja med blöja igen, vad ska vi göra? Desperat mamma.

Annons

Annons

Fråga: Hej, min dotter är 5 år och börjat kissa på sig nattetid efter att ha varit torr i över ett halvår, detta händer varje natt och har hållt på i ca 4 månader trots att vi varit sparsamma med dryck efter maten, tagit upp henne när vi går o lägger oss men inget hjälper. Känns ej som en bra ide o börja med blöja igen, vad ska vi göra? Desperat mamma.

Svar: Hej! Har hon varit helt torr innan i ett 1/2 år och plötsligt börjar kissar på sig bör ni kontakta en barnläkare för att se vad som har hänt. Man brukar gå i genom med läkaren när hon blev torr på dagen och om hon klarat natten helt utan att tas upp och kissa och nu inte kan det t.e.x. MVH Birgitta

Annons

Annons