3 månaders bebis som inte vill äta

Hej vi har en tös på sex månader som är född 3 månader för tidigt så hon är 3 månader korr. tid. Hon äter ca 50 ml sen börjas det skrika och gnällas, omjöjigt o få i hon mer, hon äter neocate, som inte innehåller mjölk och ska vara super allergi fri mat. ska tillägga att hon fått mycket penecelin i munnen senaste tiden då hon dra på sig infektioner stup i ett..har haft tarmvred när hon var liten och fått operera bort 28 cm tarm. Tacksam för svar!

Annons

Annons

Fråga: Hej vi har en tös på sex månader som är född 3 månader för tidigt så hon är 3 månader korr. tid. Hon äter ca 50 ml sen börjas det skrika och gnällas, omjöjigt o få i hon mer, hon äter neocate, som inte innehåller mjölk och ska vara super allergi fri mat. ska tillägga att hon fått mycket penecelin i munnen senaste tiden då hon dra på sig infektioner stup i ett..har haft tarmvred när hon var liten och fått operera bort 28 cm tarm. Tacksam för svar!

Svar: Hej! Det är vanligt att prematurer börjar att neka flaskan i den här åldern. Jag tycket det är viktigt att ni tar kontakt med ert BVC eller en dietist för att få hjälp med vilka smakportioner man kan börja med. MVH Birgitta

Annons

Annons