Maria

Hejsan Zarah. Jag har en son på 6 månader som inte vill äta nåt. Jag har försökt med burkmat, med gröter och han vill inte ha. Han äcklas, jag vet inte vad jag ska göra så han kan äta. Han dricker nutramigen ersättning sen han var 3 månader eftersom han hade problem med magen när han var mindre och läkaren trodde att det var Nan han inte tålde men de var inte så. Jag vet inte vad jag ska göra så att han äter. Snälla kan du ge mig några tips?

Annons

Annons

Fråga: Hejsan Zarah. Jag har en son på 6 månader som inte vill äta nåt. Jag har försökt med burkmat, med gröter och han vill inte ha. Han äcklas, jag vet inte vad jag ska göra så han kan äta. Han dricker nutramigen ersättning sen han var 3 månader eftersom han hade problem med magen när han var mindre och läkaren trodde att det var Nan han inte tålde men de var inte så. Jag vet inte vad jag ska göra så att han äter. Snälla kan du ge mig några tips?

Svar: Ett bra tips är att inte blanda maten. Ge honom alla ingredienser var för sig. Mixa maten så det inte finns bitar i den. Blanda i fruktmos för att öka sötman på gröten. Det  kan vara så att han inte gillar den beska smaken. Lycka till och ha en fin helg!!! Zarah 

Annons

Annons