Min bebis på nio månader

Hej. Har en son på 9 månader som har sen flera månader sovit dåligt, han gnäller när han sover, han äter dåligt och det han äter kräks han upp sen igen. Har pratat med vårdcentralen (bvc) och de säger bara att jag ska att det kan vara så. Men det har ju hållit på flera månader och nu börjar jag bli orolig om det är något allvarligt. Vet ni vad det skulle kunna vara eller hur jag ska gå till väga. Väldigt orolig för min son. Vill ju bara att han ska må bra.

Annons

Annons

Fråga: Hej. Har en son på 9 månader som har sen flera månader sovit dåligt, han gnäller när han sover, han äter dåligt och det han äter kräks han upp sen igen. Har pratat med vårdcentralen (bvc) och de säger bara att jag ska att det kan vara så. Men det har ju hållit på flera månader och nu börjar jag bli orolig om det är något allvarligt. Vet ni vad det skulle kunna vara eller hur jag ska gå till väga. Väldigt orolig för min son. Vill ju bara att han ska må bra.

Svar: Hej! För mig låter det verkligen som att en barnläkare skulle titta på honom. Jag tycker det är viktigt att ta föräldrars oro på allvar för ni känner ert barn bäst. Visst händer det mycket i din sons utveckling som gör att man kan sova sämre men att han kräks mycket och äter dåligt är viktigt att undersöka. Jag tycker du skall se till att du får en remiss antingen via vårdecentralen eller BVC för kontroll. MVH Birgitta

Annons

Annons