Utomlands 3 nätter utan bebis

Hej! Jag ska åka bort från min 11 månaders bebis i nästan 5 dygn. Jag har aldrig sovit utan henne. Hon ska vara med sin pappa och syster. Jag har sån ångest då jag är den som varit hemma under hennes år. Hon ammar inte nu och vaknar 1 gång per natt och får välling. Jag ska åka på en resa med mina systrar och mamma. Vi kommer att vara utomlands 3 nätter och knappt två nätter i annan stad i Sverige där planet går ifrån. Tror att allt kommer gå bra men hur går man tillväga för att slappna av? Trodde aldrig det skulle vara så svårt att lämna då vi bokade denna resa.

Annons

Annons

Fråga: Hej! Jag ska åka bort från min 11 månaders bebis i nästan 5 dygn. Jag har aldrig sovit utan henne. Hon ska vara med sin pappa och syster. Jag har sån ångest då jag är den som varit hemma under hennes år. Hon ammar inte nu och vaknar 1 gång per natt och får välling. Jag ska åka på en resa med mina systrar och mamma. Vi kommer att vara utomlands 3 nätter och knappt två nätter i annan stad i Sverige där planet går ifrån. Tror att allt kommer gå bra men hur går man tillväga för att slappna av? Trodde aldrig det skulle vara så svårt att lämna då vi bokade denna resa.

Svar: Hej! Jag vet att detta känns svårt men mest för dig. Din lilla mår ju hur bra som helst med sin pappa. Om du vänder på det tror du att du ens skulle fundera på hur hon skulle må om det var pappa som skulle vara borta? Njut av att få komma bort några dagar. MVH Birgitta

Annons

Annons