Blödningar vid spinning

Hej! Jag tränar normalt mycket och högintensivt, är nu gravid i 6+1 och var på ett "normalt" spinninpass för tre dagar sedan. Mådde utmärkt under passet men upptäckte sedan att jag hade fått två ljust rosa blödningar (5 kronor). Dagen efter var jag ute och promenerade och när jag kom in hade jag fått en brun mindre flytning, samma sak dagen efter och även det under promenad. Idag har jag enbart fått en droppe ljus beige, också efter promenad. Vad betyder detta? Ska jag inte träna?

Annons

Annons

Fråga: Hej! Jag tränar normalt mycket och högintensivt, är nu gravid i 6+1 och var på ett "normalt" spinninpass för tre dagar sedan. Mådde utmärkt under passet men upptäckte sedan att jag hade fått två ljust rosa blödningar (5 kronor). Dagen efter var jag ute och promenerade och när jag kom in hade jag fått en brun mindre flytning, samma sak dagen efter och även det under promenad. Idag har jag enbart fått en droppe ljus beige, också efter promenad. Vad betyder detta? Ska jag inte träna?

Svar: Hej! Ta det lugnare med träningen ett tag framöver Skulle du få en blödning igen stor som liten och eller smärtor, så kontaktar gynakuten på det sjukhus du tillhör. Men det är inte ovanligt att man kan få en liten blödning i tidig graviditet oftast då du egentligen skulle ha fått din mens. Mvh barnmorskan

Annons

Annons