Elektrisk stöt

Hej! Jag väntar mitt andra barn (är i vecka 18). Jag har känt nått konstigt från magen som jag inte kände med första barnet, ungefär som en elektrisk stöt i magen! Första gången det hände (för 1 månad sedan) hoppade jag till och skrek rakt ut och skyddade magen för det kändes som om att jag fått en smäll från någon. Jätteläskigt! Sen dess har det hänt fyra gånger till. Senaste gången var igår och jag blir lika rädd varje gång. Det går över på en halv sekund men som sagt, det känns som om nån slår mig i magen, eller som en elektrisk stöt ungefär… Vad kan det vara för nått?

Annons

Annons

Fråga: Hej! Jag väntar mitt andra barn (är i vecka 18). Jag har känt nått konstigt från magen som jag inte kände med första barnet, ungefär som en elektrisk stöt i magen! Första gången det hände (för 1 månad sedan) hoppade jag till och skrek rakt ut och skyddade magen för det kändes som om att jag fått en smäll från någon. Jätteläskigt! Sen dess har det hänt fyra gånger till. Senaste gången var igår och jag blir lika rädd varje gång. Det går över på en halv sekund men som sagt, det känns som om nån slår mig i magen, eller som en elektrisk stöt ungefär… Vad kan det vara för nått?

Svar: Hej! Detta låter dock som fosterrörelser. Men kolla upp med din barnmorska så du kan mer visa henne lokalisationen av det du känner. Mvh barnmorskan

Annons

Annons