Frisk bebis

Hej. Har precis upptäckt jag är gravid i ca 6:e veckan. Tidigt än. Men flög precis innan och förmodligen 1 vecka efter befruktning och tog ca 3 tabletter magnesyl där det stod: Ska inte tas av gravida eller om man försöker bli gravid. Jag har blodpropp i släkten och tar detta när jag flyger. Kan det ha skadat bebisen? Jag blev även förkyld och tog få doser Enchinicard också. Kan detta som sagt skadat? Hur kan man kolla detta? Tack för svar.

Annons

Annons

Fråga: Hej. Har precis upptäckt jag är gravid i ca 6:e veckan. Tidigt än. Men flög precis innan och förmodligen 1 vecka efter befruktning och tog ca 3 tabletter magnesyl där det stod: Ska inte tas av gravida eller om man försöker bli gravid. Jag har blodpropp i släkten och tar detta när jag flyger. Kan det ha skadat bebisen? Jag blev även förkyld och tog få doser Enchinicard också. Kan detta som sagt skadat? Hur kan man kolla detta? Tack för svar.

Svar: Hej. Du behöver ej vara orolig. Boka en tid för inskrivning på barnmorskemottagning så får du ytterligare information. Lycka till! Mvh Barnmorskan

Annons

Annons