Fula hudbristningar

Hej! Jag är gravid och har redan börjat få hudbristningar på mage och lår. Jag funderar på att köpa en creme för att förebygga fler. Min fråga till er är om det finns någon särskild av alla dessa olika sorters cremer som är direkt olämplig, och om det möjligtvis finns någon som ni istället kan rekommendera? Jag vet att det brukar sägas att dessa bristningar bleknar med tiden, men då jag redan lider av grova kroppskomplex vill jag hemskt gärna försöka motverka detta… Mycket tacksam för svar!

Annons

Annons

Fråga: Hej! Jag är gravid och har redan börjat få hudbristningar på mage och lår. Jag funderar på att köpa en creme för att förebygga fler. Min fråga till er är om det finns någon särskild av alla dessa olika sorters cremer som är direkt olämplig, och om det möjligtvis finns någon som ni istället kan rekommendera? Jag vet att det brukar sägas att dessa bristningar bleknar med tiden, men då jag redan lider av grova kroppskomplex vill jag hemskt gärna försöka motverka detta… Mycket tacksam för svar!

Svar: Hej! Använd en mjukgörande lotion eller olja dagligen Weleda ( hälsokost) har en mandelolja som är fin och går under benämningen "havandeskapsolja"men det går det givevis bra med  andra märken också av samma typ tex från apoteket. Lycka till! Mvh barnmorskan

Annons

Annons