Gravid?

Min dotter är 20 år och har försökt bli gravid under ca ett år. Hon gjorde ett gravtest i maj/juni som var neg. Har inte gjort något sedan dess men hat gått upp i vikt, har en liten bula på magen, hon säger att det spänner och drar i magen, hon har ont i ryggen och mycket halsbränna. Hennes mens har under de senaste 5 månaderna varit mycket sparsam, ca en dag och endast 4 ob har behövts. Jag vill att hon ska göra ett nytt test men hon vågar inte av rädsla att bli besviken. Kan detta vara graviditetssymptom?

Annons

Annons

Fråga: Min dotter är 20 år och har försökt bli gravid under ca ett år. Hon gjorde ett gravtest i maj/juni som var neg. Har inte gjort något sedan dess men hat gått upp i vikt, har en liten bula på magen, hon säger att det spänner och drar i magen, hon har ont i ryggen och mycket halsbränna. Hennes mens har under de senaste 5 månaderna varit mycket sparsam, ca en dag och endast 4 ob har behövts. Jag vill att hon ska göra ett nytt test men hon vågar inte av rädsla att bli besviken. Kan detta vara graviditetssymptom?

Svar: Hej. Du måste be din dotter att snarast och själv kolla upp detta genom att ta nytt test samt även boka tid hos en gynekolog. Mvh barnmorskan

Annons

Annons