Innebandy

Hej! Är just nu i vecka 5, jippi!!! Har en fråga till dig, jag spelar innebandy 3 ggr per vecka (+ match nästan varje helg) och vet inte hur länge man kan fortsätta spela. Det är ju en rätt tuff sport med närkamper osv. Klart att man ska känna in mycket själv om hur man mår och så men jag tänkte att jag kunde kolla om du har något mer klokt råd? Tack på förhand!

Annons

Annons

Fråga: Hej! Är just nu i vecka 5, jippi!!! Har en fråga till dig, jag spelar innebandy 3 ggr per vecka (+ match nästan varje helg) och vet inte hur länge man kan fortsätta spela. Det är ju en rätt tuff sport med närkamper osv. Klart att man ska känna in mycket själv om hur man mår och så men jag tänkte att jag kunde kolla om du har något mer klokt råd? Tack på förhand!

Svar: Hej Jenny! Jag skulle ta det ganska lugnt faktiskt, så att du inte får en smäll eller ramlar. Du kan motionera vidare som vanligt under din graviditet MEN bara ta det lugnare, känna efter så att kroppen mår bra och inget smärtar eller så. Dock, så är kan det gå ganska hårt  till i just denna sport. Kram

Annons

Annons