När kan man testa sig?

Är jag gravid? Den 26 dec hade jag samlag. Dagen efter tänkte jag köpa dagenefter-piller, men apoteket var stängt. Dagen därpå köpte jag. Det tog ca 10 dagar efter samlaget som jag fick en underlig blödning i ca 7 dagar. Det var väldigt lite och knappt synbart merrän på pappaer då man torkade sig efter toalettbesök. När denna konstiga blödning upphörde så testade jag mig med garviditetstest men det visade negativt. Jag mår smått illa emellanåt, är otroligt trött, mina bröst har ömmat och jag har känt av metallsmak i munnen… När kan man testa sig? Jag är enligt graviditetskalendern i vecka 4..+3 dagar. Testade mig senast v 4+1.

Annons

Annons

Fråga: Är jag gravid? Den 26 dec hade jag samlag. Dagen efter tänkte jag köpa dagenefter-piller, men apoteket var stängt. Dagen därpå köpte jag. Det tog ca 10 dagar efter samlaget som jag fick en underlig blödning i ca 7 dagar. Det var väldigt lite och knappt synbart merrän på pappaer då man torkade sig efter toalettbesök. När denna konstiga blödning upphörde så testade jag mig med garviditetstest men det visade negativt. Jag mår smått illa emellanåt, är otroligt trött, mina bröst har ömmat och jag har känt av metallsmak i munnen… När kan man testa sig? Jag är enligt graviditetskalendern i vecka 4..+3 dagar. Testade mig senast v 4+1.

Svar: Hej. Jag föreslår att du tar en ny gravtest  Men också att du bokar tid hos en gynekolog eller hos barnmorska på mödravården för att kolla upp detta. Mvh Barnmorskan

Annons

Annons