Pappa behöver hjälp

Tjena! Vi är en familj med tre grabbar; 8, 6 och 1.5.  Nu är vi med barn, men min fru har svårt att se någon glädje i det. Hon har mått bra med dom tidigare,men den här gången har hon mått otroligt dåligt. Trött orkeslös och pga det fått dåligt samvete för den yngste. Hon menar att det känns som hon sviker barnen,och tänker hur det blir med det nya barnet.Hur är det, kan tröttheten försvinna efter visst antal veckor? Hon var ganska trött från början med första också. Hoppas på ett svar där jag kan hjälpa henne. Mvh En pappa som vill.

Annons

Annons

Fråga: Tjena! Vi är en familj med tre grabbar; 8, 6 och 1.5.  Nu är vi med barn, men min fru har svårt att se någon glädje i det. Hon har mått bra med dom tidigare,men den här gången har hon mått otroligt dåligt. Trött orkeslös och pga det fått dåligt samvete för den yngste. Hon menar att det känns som hon sviker barnen,och tänker hur det blir med det nya barnet.Hur är det, kan tröttheten försvinna efter visst antal veckor? Hon var ganska trött från början med första också. Hoppas på ett svar där jag kan hjälpa henne. Mvh En pappa som vill.

Svar: Hej! Det är mycket vanligt att man är trött i början av graviditeten men går över. Jag föreslår att ni pratar med er mödravårdsbarnmorska så kan hon även kollar upp vissa värden i blodet och gör en allmän kontroll av din fru. Ni får givetvis även stöd och hjälp i er situation. Lycka till! Mvh Barnmorskan

Annons

Annons