Problem att bli gravid

Hej! Vi har försökt bli gravida i snart ett år. Har ett barn sen tidigare på 2 år. Nu har det två gånger hänt samma sak. Jag testar positivt (men svagt streck) runt dgarna när jag skulle få mens, sen några dagar senare är det negativt. Den här gången har jag inte fått mens än ca 5 dgr sen. Förra gången kom den ungerfär 5 dgr sen, vilket i stort sett aldrig händer annars. Mitt emellan dessa händelse blev jag också gravid men fick missfall. det var i vecka 12 men hade avstannat betydligt tidigare förmodligen precis i början. Vad kan det här bero på?

Annons

Annons

Fråga: Hej! Vi har försökt bli gravida i snart ett år. Har ett barn sen tidigare på 2 år. Nu har det två gånger hänt samma sak. Jag testar positivt (men svagt streck) runt dgarna när jag skulle få mens, sen några dagar senare är det negativt. Den här gången har jag inte fått mens än ca 5 dgr sen. Förra gången kom den ungerfär 5 dgr sen, vilket i stort sett aldrig händer annars. Mitt emellan dessa händelse blev jag också gravid men fick missfall. det var i vecka 12 men hade avstannat betydligt tidigare förmodligen precis i början. Vad kan det här bero på?

Svar: Hej! Avvakta med att ta graviditetstest först efter ca 14 dagar efter utebliven mens.Jag föreslår att du bokar en tid hos en gynekolog som kollar upp dig och din ägglossning samt att du får svar på dina frågor.Mvh barnmorskan

Annons

Annons