Tidiga tester

Hej! Är 33 år ung och har en dotter på 1,5 år. Fick veta att vi nu väntar syskon (är i v 5). Vi funderar nu som säkert många andra, andragångs föräldrar om vi ska göra något test för att se så bebisen är ok? Jag hade en komplikationsfri graviditet och förlossning sist och vår dotter är frisk som en nötkärna. Nog helt vanligt att tänka, kan vi ha lika stor tur igen? Vi är inte så pålästa när det gäller olika tester i början, NUP, KUB etc. Vad rekommenderar ni och vad finns det för risker med testerna?

Annons

Annons

Fråga: Hej! Är 33 år ung och har en dotter på 1,5 år. Fick veta att vi nu väntar syskon (är i v 5). Vi funderar nu som säkert många andra, andragångs föräldrar om vi ska göra något test för att se så bebisen är ok? Jag hade en komplikationsfri graviditet och förlossning sist och vår dotter är frisk som en nötkärna. Nog helt vanligt att tänka, kan vi ha lika stor tur igen? Vi är inte så pålästa när det gäller olika tester i början, NUP, KUB etc. Vad rekommenderar ni och vad finns det för risker med testerna?

Svar: Hej! Angående fosterdiagnostik i samband med graviditet så kommer du få all information i samband med inskrivningen på din mödravården. Lycka till mvh barnmorskan

Annons

Annons