Vanligt?

Hej! Jag är i vecka 14+3. De senaste tre veckorna har jag vid 3 tillfällen fått lite blod på pappret när jag varit på toaletten (kissat). Det är extremt lite och det har kommit bara de gångerna, när jag senare gått på toa (2 timmar senare) så är det normalt. Detta har inte hänt i samband med sex men däremot vid anstränging. Jag har inte mf-smärtor bara lite växtvärk ibland. Så min första fråga är, är detta normalt? Vi var även och tittade på bebben när jag var i V.12+2 och då såg allt bra ut. Jag har också ganska ont i svanken mot slutet på dagen, och nu börjar det ila lite i underlivet (benet) och höfterna speciellt när jag ligger ner och ska ställa mig upp. Är det foglossning eller bara trötthet? Tacksam för svar! Vill undvika att göra för många ul.

Annons

Annons

Fråga: Hej! Jag är i vecka 14+3. De senaste tre veckorna har jag vid 3 tillfällen fått lite blod på pappret när jag varit på toaletten (kissat). Det är extremt lite och det har kommit bara de gångerna, när jag senare gått på toa (2 timmar senare) så är det normalt. Detta har inte hänt i samband med sex men däremot vid anstränging. Jag har inte mf-smärtor bara lite växtvärk ibland. Så min första fråga är, är detta normalt? Vi var även och tittade på bebben när jag var i V.12+2 och då såg allt bra ut. Jag har också ganska ont i svanken mot slutet på dagen, och nu börjar det ila lite i underlivet (benet) och höfterna speciellt när jag ligger ner och ska ställa mig upp. Är det foglossning eller bara trötthet? Tacksam för svar! Vill undvika att göra för många ul.

Svar: Hej. Det var flera viktiga frågor du har. Jag vill att du tar dessa med din mödravårdsbarnmorska så du får direktinformation och kan ställa följdfrågor.
Men generellt sett och utifrån vad du skriver så förefaller det ej onormalt. Mvh Barnmorskan

Annons

Annons